fbpx

288 personer får hver dag konstateret sclerose!

På verdensplan får en ny person konstateret sclerose hvert 5. minut.

Det bliver i gennemsnit 288 personer i døgnet og mere end 100.000 nydiagnosticerede med sclerose hvert år.

Den 30. maj sætter Scleroseforeningen, og alle søsterorganisationer verden over, fokus på at vende denne udvikling. Sammen samler vi ind til den uundværlige forskning, der skaber håb om en fremtid uden sclerose.

Ved at tilmelde dig WORLD MS DAY kan du være med til at gøre en forskel. Men hvilken udfordring passer til dig?

Hvorfor gør vi det?

Sclerose er nervesygdom, som rammer tilfældigt og endnu ikke kan helbredes. 

2,8 mio. mennesker lever i dag med sclerose på verdensplan, og tallet er fordoblet de sidste 20 år. I Danmark har vi den 4. højeste forekomst af sclerose i verden. 

Denne udvikling ønsker vi at vende – og med din deltagelse kan du, på en sjov og anderledes måde, være med til at gøre en forskel.

 

Du vælger helt selv en udfordring, som passer til dig. Mulighederne er mange, og kun din fantasi sætter grænsen. Alle kan være med, hvad enten du ønsker et fast mål eller ønsker at sammensætte en unik udfordring til fordel for en verden uden sclerose.

Vi glæder os til at se, hvilken udfordring du vælger!

Som deltager får du selvfølgelig tilsendt en unik medalje, som et synligt bevis for din deltagelse og kamp for en verden uden sclerose.

Pris for deltagelse er 200 kr., hvor 60 kr. går direkte til forskning af sclerose.

Når du tilmelder dig, får du samtidig din egen indsamlingsside til din unikke udfordring. Denne indsamling kan du nemt dele med dit netværk, og på den måde er du med til at sætte fokus på den livsvigtige forskning.  

WORLD MS DAY starte om

Tryk på den udfordring der passer dig og tilmeld dig WORLD MS DAY