Hvor mange ture på cyklen skal du bruge, for at tilbagelægge hele MS BIKE officielle cykelrute.
754 km - SOLO?     

Alle dine træningsture og kilometer tæller med, hvad enten du sidder på hometraineren, kører MTB eller allerede nu kører på landevejene. 

Dine kilometer bliver automatisk overført til din virtuelle udfordring og det samlede leaderboard, så snart dine kilometer er registreret gennem din eksisterende profil på enten STRAVA, Garmin, Fitbit eller Coros. Det er selvfølgelig også muligt, manuelt at indtaste dine kilometer løbende, det er helt op til dig.  

Deltag og prøv kæfter med dette års MS BIKE rute og følg alle de øvrige deltagers live positioner, når vi skyder MS BIKE Virtual Tour i gang.

MS BIKE Virtual Tour skydes i gang fra lørdag d. 19 marts og slutter pinsedag d. 5. juni.

Du kan tilmelde dig eventen i hele perioden og selv prøve kræfter med hvor lang tid du er om at gennemføre et ægte ultra cykelløb,.

Vi håber, at du vil være med til en sjov og anderledes måde at køre MS BIKE, hvad enten du er tilmeldt eller blot ønsker at teste dig selv af på MS BIKE ruten.  

Som altid er det gratis at deltage, men vi har selvfølgelig lavet en lille ekstra præmie til alle der ønsker at være med til at gøre en forskel for en verden uden sclerose. Derfor vil alle, som indsamler 754 kr. for vores fælles mål om en verden uden slcerose, modtage vores helt egen MS BIKE GIN
(754 kr. = 1 kr. pr km til dette års MS BIKE)    

En oplagt ide til dette års pinsebord og mon ikke det vil give lidt ekstra respekt, når snakken falder på hvorfor netop den flaske er så speciel for dig.  

Håber at du, dine cykelvenner er klar på en sjov og anderledes udfordring.  

Så er MS BIKE Virtual Tour skudt i gang, og du kan sagtens nå at være med.
Test dig selv af på den officielle MS BIKE rute og følg din tur igennem Danmark næste gang du hopper på cyklen.

MS BIKE Virtual Tour slutter om

Sådan deltager du i MS BIKE Virtual Tour 2022  

Når du er tilmeldt MS BIKE Virtual Tour, kan du tilføje din foretrukken aktivitets app og automatisk få synkroniseret dine kilometer på din udfordring, hver gang du har cyklet en tur.

Du kan tilføje følgende Sportstracking apps: 
Strava, Garmin, Under Armor, Fitbit og  Coros.   

Har du først én gang tilknyttet din foretrukne aktivitetstracker, vil du automatisk få en statusbesked om nyeste tilføjet kilometer til din udfordring i din mailboks efter hver aktivitet.

Du kan altid følge udfordringen via hjemmesiden og se et visuelt kort over dine præstationer, leaderboard for dig og de øvrige deltagere til MS BIKE Virtual Tour.   

Hvis du ønsker at tilføje kilometer manuelt, er dette selvfølgelig også muligt. 

Vær med på en sjov og anderledes måde, og se dine træningskilometer på cyklen i forhold til MS BIKE officielle rute 2022. 

Vi samler ind til forskning i sclerose

Sclerose er en sygdom, som vi stadig kæmper mod og som Scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet – at få bugt med sclerose! Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din deltagelse, støtte og forbedre tilværelsen for de ca. 17.747 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag. Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hvert år kommer der 600-700 nye tilfælde til. 2 ud af 3 tilfælde er kvinder mellem 20-40 år.

Derfor er din deltagelse med til at gøre en forskel.