Den ultimative udfordring for dig?

700 Km

30 Timer til at gennemføre

Danmarks længste cykel- og fundraising event

Vi gør det igen... MS BIKE 2019 var en kæmpe oplevelse og vi selvfølgelig klar til at gøre det igen i 2020.

Så er du klar til på en udfordring, så saml dine cykelkammerater, venner eller kollegaer i et hold, og deltag i ultra cykelløbet MS BIKE  2020.

700 km på max 30 timer.

Løbet er sportsligt en af de største udfordringer, man som cyklist kan deltage i på dansk jord. Samtidigt er det muligt for alle at deltage uanset hvilken fysisk formåen og sportslig ambition, man har.

Når vi skriver, at alle kan deltage, så mener vi det. I bestemmer selv hvor langt hvor langt i hver især ønsker at køre, hvad enten det er 20 km eller hele ruten på 700 km! Jo flere man er på holdet, jo større er fleksibiliteten, en ting er sikkert - alle vil blive maksimalt udfordret.

Hvordan I vælger at gennemføre MS BIKE er helt op til jer.

Vi er er i gang med at planlægge næste års MS BIKE og vil om kort tid være klar til at byde jer velkommen til 2020. En ting er sikkert, det bliver en vild oplevelse og vi glæder os til at byde dig velkommen. Registreringen åbner 1. september.

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for en verden uden sclerose. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har et ønske om at du blot gør dit bedste - hverken mere eller mindre.

Til sammenligning blev der til MS BIKE  21019 indsamlet imponerende 4.000 kr. pr. deltager, hvilket dermed også er deltagernes indsamlings mål for 2020.

700 km gennem Danmark

EN OPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE..

Deltag i MS BIKE og oplev nogle af Danmark smukkeste områder, som kun bliver bedre, når de opleves fra en cykel.

Kør som hold med fælles start fra Skagen og skiftes til at køre gennem Danmark, indtil I når målet i København. Hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer, er helt op til jer. Husk, det er helt op til jer hvordan i deler ruten op imellem jer.

Oplev at køre fra Danmarks nordligste punkt ned gennem Vendsyssel ved den rå jyske Vestkyst og frem til Limfjorden, hvor turen fortsætter ned gennem Jylland og langs den Jyske højderyg helt frem til Lillebæltsbroen, som markere starten på Fyn. Inden natten er overstået er også Fyn passeret og så gælder det passage af Sjælland fra vest mod øst, før I ankommer til København og dermed målstregen for MS BIKE.

Løbet starter i SKAGEN lørdag d. 5. september, hvor alle sendes af sted kl. 09:00.

Ruten er 700 km fordelt på 7 etaper adskilt af checkpoints, hvor det vil være oplagt, at man opholder sig, mens man venter på de kørende ryttere fra ens hold. Checkpoints er udvalgt efter ønsket om at give jer den bedst mulige natur- og kulturoplevelse gennem Danmark, som ændrer sig i takt med, at I bevæger jer gennem landet.

Etaperne vil være klar til download ca. 1 måned før afviklingen, og de vil blive sendt til alle deltagerne, således at alle har mulighed for at finde vej gennem hele Danmark.

Sammensæt jeres eget hold

Hvordan I vælger at gennemføre løbet, er helt op til jer. Hvad enten I vælger at køre enkeltvis på de enkelte etaper, eller om I kører sammen på udvalgte etaper. Vi anbefaler dog, at I kører sammen som ét hold på den sidste etape og dermed får I mulighed for at køre sammen i mål.

Tilmeld et hold som passer jeres behov og ønsker. Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger, og nedenstående er blot til inspiration for, hvor langt hver person på et hold skal køre, hvis man skifter mellem hvert depot, og hvor alle på holdet ønsker at køre lige langt.

Et hold med 6 Ryttere:     1 mand1 mand1 mand1 mand1 mand1 mand     kør hver især 117 km

Et hold med 5 Ryttere:      1 mand1 mand1 mand1 mand1 mand            kør hver især 141 km

Et hold med 4 Ryttere:      1 mand1 mand1 mand1 mand                   kør hver især 176 km

Et hold med 3 Ryttere:      1 mand1 mand1 mand                          kør hver især  234 km

Et hold med 2 Ryttere:       1 mand1 mand                               kør hver især 351 km

HUSK - det er helt op til jer, hvor mange I ønsker at deltage, og hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer.

Når natten falder på, SKAL alle have en følgebil, som både moralsk support og som øget sikkerhed.

Ses vi til september?

”I maj måned deltog vi i dette her fantastiske cykelløb, det var en hård og rigtig fantastisk oplevelse, som vi har snakket meget om efterfølgende. Vi planlagde faktisk kort tid efter at vi ville gøre det her igen til næste år. ” (TT RIDERS)

"Why did we do this? It's easy to answer: to seek and push boundaries, to stimulate professional growth and to get memories that would last a lifetime. " (Miles for smile - læs her om hele deres beretning fra MS BIKE 2017)

".. vil vi give os selv den oplevelse, at køre fra København til Skagen i cykelløbet MS Bike og vise os selv - og andre - at på tværs af vores hverdagsliv, forskelligheder, skavanker, form og størrelse kan man hvad med vil, når bare hjertet og viljen er med i det. " (Tri4chicks)

"Vi deltog i 2017, og WOW sikke en oplevelse, fedt løb, lækker landskab og fantastisk sammenhold holdene i mellem.
Vi er klar i 2018, og vi kommer for at blive nr 1." (Mybike Shop)

”Fantastisk at vi her kan få lov at gøre en forskel for nogle mennesker, mens vi laver noget så simpelt som at cykle... ” (wetogether737)

”Dette er min vej til at bidrage til en bedre verden med mindre sclerose.” (Roads of hope)

"Jeg kæmper stadig med i kampen for at skabe en verden uden sclerose. Jeg deltog i 2017 i MS Bike på holdet Team WasteApp.dk og ligeledes på Cykelnerven 2017. Deltagelsen på disse to events har givet mig et indblik i det store arbejde som Scleroseforeningen gør og ligeledes givet mig et indblik i hvor ubetinget nødvendigt det er." (Peter Jakobsen)

Gå til tilmelding 

løbsinformation

9 Checkpoints

700 km og 9 Checkpoints

Læs mere her

Forplejning

Sammensæt jeres egen forplejning og få præcis det I selv ønsker.

Læs mere her

Udstyr

Kør på den cykel der passer dig bedst.

Det vigtigste er din lyst til en sportslig udfordring og en oplevelse som du aldrig har prøvet før.

Læs mere her

 

Cut-Off tider

En stor udfordring, men alle kan være med.

I har 30 timer til at gennemføre hvilket giver en minimumsfart på 23,3 km/t

Læs mere her

Følgebiler

Følgebil sikrer at I alle kommer i mål

Læs mere her

SKAL DU MED?

Læs mere her

kontakt