Den ultimative udfordring for dig?

743 Km

15 Etaper

30 Timer til at gennemføre

Danmarks længste cykel- og fundraising event

Vi gør det igen... MS BIKE 2019 var en kæmpe oplevelse og vi selvfølgelig klar til at gøre det igen i 2020.

Så er du klar til på en udfordring, så saml dine cykelkammerater, venner eller kollegaer i et hold, og deltag i ultra cykelløbet MS BIKE  2020.

746 km på max 30 timer.

Løbet er sportsligt en af de største udfordringer, man som cyklist kan deltage i på dansk jord. Samtidigt er det muligt for alle at deltage uanset hvilken fysisk formåen og sportslig ambition, man har.

Når vi skriver, at alle kan deltage, så mener vi det. Det korteste man kan køre er 19 km, og det længste er hele ruten på 746 km! Jo flere man er på holdet, jo større er fleksibiliteten: I kan eksempelvis vælge, at én rytter kører 400 km, mens andre kun kører 1-2 etaper.

Hvordan I vælger at gennemføre Danmarks længste cykelløb, er helt op til jer.

Vi er er i gang med at planlægge næste års MS BIKE og vil om kort tid være klar til at byde jer velkommen til 2020. En ting er sikkert, det bliver en vild oplevelse og vi glæder os til at se dig til.

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for en verden uden sclerose. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har et ønske om at du blot gør dit bedste - hverken mere eller mindre.

Til sammenligning blev der til MS BIKE  21019 indsamlet imponerende 4.000 kr. pr. deltager, hvilket dermed også er deltagernes indsamlings mål for 2020.

 

 

746 km gennem Danmark

Etape 1: København - Køge 46 km
Etape 2: Køge - Præstø 50 km
Etape 3: Præstø - Sakskøbing 50 Km
Etape 4: Sakskøbing - Tårs 53 km
Etape 5: Spodsbjerg - Diernæs 50 km
Etape 6: Diernæs - Føns Vig 56 km
Etape 7: Føns Vig - Fårup sø 54 km
Etape 8: Fårup Sø - Bording 61 km
Etape 9: Bording - Sjørup 43 km
Etape 10: Sjørup - Nykøbing Mors 57 km
Etape 11: Nykøbing Mors - Østerild 48 km
Etape 12: Østerild - Tranum 49 km
Etape 13: Tranum - Hjørring 62 km
Etape 14: Hjørring - Hulsig 47 km
Etape 15: Hulsig - Skagen 19 km

EN OPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE..

Deltag i MS Bike og oplev nogle af Danmark smukkeste områder, som kun bliver bedre, når de opleves fra en cykel.

Kør som hold med fælles start fra København og skiftes til at køre gennem Danmark, indtil I når målet i Skagen. Hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer, er helt op til jer. Husk at det mindste man som rytter kan køre er 19 km, og det længste er hele ruten!

Oplev at køre over den gamle storstrømsbro, som forbinder Sjælland med Falster. Nyd den storslåede ankomst til Fyn over Svendborgsundbroen i 33 meters højde og med en fantastisk udsigt til det sydfynske Ø-hav. Oplev solnedgang over de sydfynske alper, kryds den Jyske højderyg, kør igennem natten over det centrale Jylland. Solen vil stå op, når du ankommer til Limfjorden, og vil samtidig markere din ankomst til Nordjylland ved Vilsund. Herfra går ruten gennem Vendsyssel ved den rå jyske vestkyst, før du til sidst ankommer til Danmarks nordligste by med sit berømte lys - Skagen.

Løbet starter i København lørdag d. 4. maj, hvor alle sendes af sted kl. 08:00.

Ruten er 743 km fordelt på 15 etaper adskilt af checkpoints, hvor det vil være oplagt, at man opholder sig, mens man venter på de kørende ryttere fra ens hold. Checkpoints er udvalgt efter ønsket om at give jer den bedst mulige natur- og kulturoplevelse gennem Danmark, som ændrer sig i takt med, at I bevæger jer gennem landet.

Etaperne vil være klar til download ca. 1 måned før afviklingen, og de vil blive sendt til alle deltagerne, således at alle har mulighed for at finde vej gennem hele Danmark.

Sammensæt jeres eget hold

Det mindste man som rytter kan køre er 19 km og det længste er hele ruten! Hvordan I vælger at gennemføre løbet, er helt op til jer. Hvad enten I vælger at køre enkeltvis på de enkelte etaper, eller om I kører sammen på udvalgte etaper. Vi anbefaler dog, at I kører sammen som ét hold på den sidste etape, som går fra Hulsig til Skagen, og dermed får I mulighed for at køre sammen i mål. Etapen er lavet til samme formål, og den er derfor også kun 19 km.

Tilmeld et hold som passer jeres behov og ønsker. Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger, og nedenstående er blot til inspiration for, hvor langt hver person på et hold skal køre, hvis man skifter mellem hvert depot, og hvor alle på holdet ønsker at køre lige langt.

Et hold med 6 Ryttere:     1 mand1 mand1 mand1 mand1 mand1 mand     kør hver især 122 km fordelt over 2-3 etaper.

Et hold med 5 Ryttere:      1 mand1 mand1 mand1 mand1 mand            kør hver især 147 km fordelt over 3-4 etaper.

Et hold med 4 Ryttere:      1 mand1 mand1 mand1 mand                   kør hver især 184 km fordelt over 4 etaper.

Et hold med 3 Ryttere:      1 mand1 mand1 mand                          kør hver især  245 km fordelt over 5 etaper.

Et hold med 2 Ryttere:       1 mand1 mand                               kør hver især 368 km fordelt over 8 etaper.

HUSK - det er helt op til jer, hvor mange I ønsker at deltage, og hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer.

Når natten falder på, SKAL alle have en følgebil, som både moralsk support og som øget sikkerhed.

Ses vi til maj?

”I maj måned deltog vi i dette her fantastiske cykelløb, det var en hård og rigtig fantastisk oplevelse, som vi har snakket meget om efterfølgende. Vi planlagde faktisk kort tid efter at vi ville gøre det her igen til næste år. ” (TT RIDERS)

"Why did we do this? It's easy to answer: to seek and push boundaries, to stimulate professional growth and to get memories that would last a lifetime. " (Miles for smile - læs her om hele deres beretning fra MS BIKE 2017)

".. vil vi give os selv den oplevelse, at køre fra København til Skagen i cykelløbet MS Bike og vise os selv - og andre - at på tværs af vores hverdagsliv, forskelligheder, skavanker, form og størrelse kan man hvad med vil, når bare hjertet og viljen er med i det. " (Tri4chicks)

"Vi deltog i 2017, og WOW sikke en oplevelse, fedt løb, lækker landskab og fantastisk sammenhold holdene i mellem.
Vi er klar i 2018, og vi kommer for at blive nr 1." (Mybike Shop)

”Fantastisk at vi her kan få lov at gøre en forskel for nogle mennesker, mens vi laver noget så simpelt som at cykle... ” (wetogether737)

”Dette er min vej til at bidrage til en bedre verden med mindre sclerose.” (Roads of hope)

"Jeg kæmper stadig med i kampen for at skabe en verden uden sclerose. Jeg deltog i 2017 i MS Bike Challenge på holdet Team WasteApp.dk og ligeledes på Cykelnerven 2017. Deltagelsen på disse to events har givet mig et indblik i det store arbejde som Scleroseforeningen gør og ligeledes givet mig et indblik i hvor ubetinget nødvendigt det er." (Peter Jakobsen)

Gå til tilmelding 

løbsinformation

14 Checkpoints

14 Checkpoints for hver 50 km  i kører gennem hele ruten

Læs mere her

Forplejning

Sammensæt jeres egen forplejning og få præcis det I selv ønsker.

Læs mere her

Udstyr

Kør på den cykel der passer dig bedst.

Det vigtigste er din lyst til en sportslig udfordring og en oplevelse som du aldrig har prøvet før.

Læs mere her

 

Cut-Off tider

En stor udfordring, men alle kan være med.

I har 30 timer til at gennemføre hvilket giver en minimumsfart på 25 km/t

Læs mere her

Følgebiler

Følgebil sikrer at I alle kommer i mål

Læs mere her

SKAL DU MED?

Læs mere her

kontakt