Tilmelding MS RUN 2019.

Danmarks mest unikke og ambitiøse fundraising events, arrangeret af Scleroseforeningen. Løbene er sportsligt, en af de største udfordringer, man kan deltage i på dansk jord. Samtidigt, er det muligt for alle at deltage, uanset ens fysiske formåen og forskellige sportslige ambitioner.

HUSK – hvordan I vælger at gennemføre MS RUN er helt op til jer.

Målet for os, er at skabe fantastiske event, hvor du som deltager får en unik sportslig oplevelse, som matcher den ekstraordinær indsats, du som deltager har ydet, for at kunne deltage i løbet. Vi kalder det “noget for noget” og er et af hoved principperne bag løbene.

HVAD KOSTER DET SÅ AT DELTAGE?

Deltagelsen i MS RUN er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden sclerose”. Vi ønsker at lave et 100% fundraisingevent, hvor deltagelsen er GRATIS og hvor pengene går til forskning i sclerose.

Hvorfor indsamling til Sclerose…

Sclerose er en sygdom, som vi stadig kæmper mod og som scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to nye danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor er vi utrolig glade, hvis du vil deltage og bakke Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en forskel. ‘

Vi har skabt rammerne for både det sportslige indhold, og en fælles ramme for hvordan I kan lave en indsamling, således at alle for mest ud MS RUN før, under og efter afviklingerne.

Tag udfordringen op og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Ønsker I at deltage som virksomhed, så send os en mail, vi har en løsninger som kan tilpasses jer og jeres behov.

Mail til os på aha@scleroseforeningen.dk eller kontakt os på 25 11 55 40


Koncept og formål med MS RUN

Deltagelsen i MS RUN er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden Sclerose”. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har en forventning om, at du blot gør dit bedste. Ved at tilmelde dig løbet, giver du tilladelse til, at vi kan kontakte dig og dit hold i forhold til jeres indsamling, ligesom vi løbende vil publicere status på indsamlingen til MS RUN. Ud fra dine stamdata, vil vi oprette en personlig indsamlingprofil på Betternow.dk, som du efterfølgende har mulighed for at personificere ved hjælp af billeder, tekst mm. Deltagelse i løbet foregår på eget ansvar og risiko og efter gældende færdselsregler. Velkommen til MS RUN 2019