Velkomment til MS BIKE 4-5. maj 2019 – en unik cykeloplevelse hvor det er jer, som bestemmer hvordan og hvor mange I ønsker at være for at gennemføre en af Danmarks største cykeludfordringer.

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden sclerose”. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har blot en ønske om at du blot gør dit bedste – hverken mere eller mindre.

(i 2018 indsamlede deltagerne i gennemsnit 4.301 kr, hvilket naturligt også er dit indsamlingsmål for 2019)

Din deltagelse og støtte er med til forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag…

Derfor sætter vi os i sadlen og cykler for ´en verden uden sclerose´ første weekend i maj 2019.

Ønsker du at deltage, som en del af et virksomhedstilbud og/eller ønsker du blot at deltage, uden at være forpligtet til en egenindsamling, så kontakt løbsansvarlig Anders Hald direkte på 25115540 eller via mailen aha@scleroseforeningen.dk. Vi har helt sikkert en løsning, som passer jer.

Koncept og formål med MS BIKE

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden Sclerose”.Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har en forventning om, at du blot gør dit bedste.Ved at tilmelde dig løbet, giver du tilladelse til, at vi kan kontakte dig og dit hold i forhold til jeres indsamling, ligesom vi løbende vil publicere status på indsamlingen til MS BIKE. Ud fra dine stamdata, vil vi oprette en personlig indsamlingprofil på Betternow.dk, som du efterfølgende har mulighed for at personificere ved hjælp af billeder, tekst mm. Deltagelse i løbet foregår på eget ansvar og risiko og efter gældende færdselsregler.Velkommen til MS BIKE 2019