fbpx
MS CHALLENGE

Saml dine venner eller kollegaer i et hold, og deltag i MS BIKE eller MS RUN

MS CHALLENGE er en række unikke og ambitiøse fundraising events, arrangeret af Scleroseforeningen. Løbene er sportsligt nogle store udfordringer, men hvor det samtidig er muligt for alle at deltage, uanset ens fysiske formåen og forskellige sportslige ambitioner. Hvor hårdt og det er helt op til dig og dit hold, da I selv vælger hvor mange I skal være for at gennemføre MS CHALLENGE.

Målet for os, er at skabe fantastiske event, hvor du som deltager får en unik sportslig oplevelse, som matcher den ekstraordinær indsats, du som deltager har ydet, for at kunne deltage i løbet. Vi kalder det “noget for noget” og er et af hoved principperne bag løbene.

HVAD KOSTER DET SÅ AT DELTAGE?

Deltagelsen i MS BIKE OG RUN er GRATIS –til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for ”en verden uden sclerose”. Vi ønsker at lave et fundraisingevent, hvor din deltagelsen er GRATIS og hvor pengene går til forskning i sclerose.

Hvorfor indsamling til Sclerose…

Sclerose er en sygdom, som vi stadig kæmper mod og som Scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet – at få bugt med sclerose! Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din deltagelse, støtte og forbedre tilværelsen for de ca. 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag. Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hvert år kommer der 600-700 nye tilfælde til. 2 ud af 3 tilfælde er kvinder mellem 20-40 år.

Derfor er din deltagelse med til at gøre en forskel.

Vi har skabt rammerne for både det sportslige indhold, og en fælles ramme for hvordan I kan lave en indsamling, således at alle for mest ud deltagelsen før, under og efter afviklingerne.

Tag udfordringen op og få en oplevelse ud over det sædvanlige

Ønsker I at deltage som virksomhed, så send os en mail, vi har en løsninger som kan tilpasses jer og jeres behov.

Kontakt løbsansvarlig Anders Hald på aha@scleroseforeningen.dk eller direkte på 25 11 55 40

MS CHALLENGE

Coming up?
VI glæder os til løbende at præsentere nye events, for en verden uden sclerose.