Hvorfor Fundraising?

MS Challenge er et fundraisingløb, hvor formålet er at skabe en sportslig udfordring og en fantastisk oplevelse for deltagerne, samtidig med at der indsamles penge til forskning og fokus på at forbedre forholdene for scleroseramte og deres pårørende.

Sclerose er en sygdom, som rammer tilfældigt i befolkningen, og som kan vende op og ned på livet for sygdomsramte og deres pårørende.

Vi ved i dag en masse om sygdommen og hvordan man kan hjælpe og støtte sygdomsramte medicinsk, men årsagen til sclerose er endnu ukendt. Derfor finansiere Scleroseforeningen en stor del af dansk forskning og indgår også i internationalt samarbejde så som MS ALLIENCE.

Forskning er det helt centrale for bekæmpelsen af Sclerose og derfor er din støtte og engangement i MS BIKE CHALLENGE uhyr vigtig.

Scleroseforeningen arbejder for at sikre de ca. 15.000 danskere med sclerose og deres pårørende de bedst mulige vilkår. Tre ud af fire, der får konstateret sclerose, er kvinder, som typisk rammes, før de fylder 40 år.

Sclerose angriber centralnervesystemet, og følgerne kan blive så invaliderende, at hjernen for eksempel ikke længere kan fortælle benene, at de skal gå.

Når man deltager i MS Challenge oprettes automatisk en profil på indsamlingssiden Betternow.dk, og hvor du som deltager har et samlet indsamlingsmål på 3.000 kr for hver deltager på holdet.

VÆR MED TIL AT GØRE EN FORSKEL – TAG UDFORDRINGEN OP OG TILMELD DIG TIL MS BIKE CHALLENGE 2017.

”Sclerose er en sygdom, som vi i 2017 stadig kæmper mod og som scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet – at køre Sclerose i sænk! 
Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din støtte til MS BIKE CHALLENGE,  forbedre tilværelsen for de ca. 15.000 scleroseramte og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag…
Derfor sætter vi os i sadlen og cykler for ´en verden uden Sclerose´ første weekend i maj 2017. Håber at du vil være med til bakke op om projektet.”