MS RUN er et løb, hvor man som hold løber 100 km på en unik rute i Danmark. Selvom 100 km lyder langt, så kan alle være med, da man fordeler de 100 km mellem sig på holdet. 

Giv dig selv, dine venner eller kollegaer en ny udfordring og gennemfør MS RUN hvad enten du ønsker at løbe 50 km eller 5 km.  Det er helt op til dig og dit hold, så længe i gennemfører de 100 km, alt sammen for en verden uden sclerose.

Vi garantere en unik oplevelse - er I klar så registrer jer her?

Klik her for registrering

 

MS RUN er et unikt løb, da det giver dig og dit hold mulighed for at løbe længere end nogensinde før - og ikke mindst løbe til nogle af de mest fantastiske områder i Danmark. MS RUN er en holdpræstation, hvor alle på holdet har en vigtig rolle i at gennemføre de 100 km.

Deltagelsen i MS RUN er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for en verden uden sclerose. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har et ønske om at du blot gør dit bedste - hverken mere eller mindre. 

Til sammenligning blev der til MS RUN i københavn & Aarhus indsamlet 1.000 kr. pr. deltager, hvilket også er deltagernes indsamlings mål. 

Reglerne til MS RUN er simple

Vi kan som udgangspunkt ikke lide regler, derfor har vi begrænset os mest muligt, så I kan gennemfør løbet på 100 km, som ét samlet hold og som passer jeres ambitioner.

I skal minimum være to personer på ruten under hele løbet:

- Én løber på ruten sakal altid supporteres af minumum én på cykel og som er løberens support, pacer, vejviser mm. 

- Hele holdet stiller til starte ved startstegen

Hvor stort må holdet være?

Der er ikke nogen krav til holdets størrelse. Jo flere der er på holdet, desto mere kan I dele de 100 km op mellem jer. 

HUSK - det er helt op til jer, hvor mange I ønsker at deltage, og hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer.

Find vej på ruten via en GPS-enhed eller din smartphone.

MS RUN er et løb uden afspærringer og afvikles efter færdselsreglerne. Derfor skal alle finde vej via en app - RideWithGPS-  og som vil give jer navigation via jeres smartphone.

Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe og guide jer både før og under eventen.

Startbyer MS RUN 2018: 

Roskilde                       Lørdag d. 29 September

København                  Lørdag d. 3 marts          (næste gang i 2019)

Aarhus                          Lørdag d. 17 marts         (næste gang i 2019)

Vi garantere en unik oplevelse - er I klar?

Klik her for at registrere dig

Følg MS RUN og alle hold LIVE

Før starten vil alle hold blive udstyret med én gps-tracker pr. hold. og medbringes på hele løbeturen. Samtidig gør trackeren også jeres deltagelse levende og virtuel for alle, som ønsker at følge løbet, og som vi formidler gennem vores hjemmeside og facebook