fbpx
MS RUN – Himmelbjerget d. 3. oktober
Vi har lavet et superfedt 6 km trail-loop, som skal løbes tyndt i løbet af de 6 timer løbet varer. Gennemfør ruten på 6 km, så mange gange som du og/eller dit hold kan på 6 timer – så simpelt er det… Vi løber for en verden uden sclerose – så det handler om at nå så mange omgange man overhovedet kan på de 6 timer.
Reglerne er simple
MS RUN er et unikt løb, som giver dig og dit hold mulighed for at løbe længere end nogensinde og samtidig få nogle fantastiske oplevelser sammen med dine venner eller kollegaer. Vi er som udgangspunkt ikke meget for regler, derfor har vi begrænset os mest muligt, så I kan gennemfør løbet, som ét samlet hold og som passer til netop jeres ambitioner i en social ramme.
Hvor stort må holdet være?
Der er ikke nogen krav til holdets størrelse. HUSK – det er helt op til jer, hvor mange I ønsker at deltage, og hvordan I ønsker at dele udfordringen op imellem jer. Du kan deltage på tre måder: – Solo, hvor du løber alle 6 timer selv – Hold, hvor i er flere som hele tiden følges – Holdstafet, hvor i deler runderne i mellem jer, så der også bliver tid til pauser. Deltagelsen i MS RUN er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for en verden uden sclerose. Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hver dag bliver 2 nye danskere diagnosticeres med sclerose. Derfor er din deltagelse med til at gøre en forskel.
Din indsamling gør en forskel
Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har et ønske om at du blot gør dit bedste – hverken mere eller mindre. Til sammenligning blev der til MS RUN i København & Aarhus indsamlet ca. 1.000 kr. pr. deltager, hvilket også er deltagernes indsamlings mål.