Danmarks længste cykeloplevelse - for en verden uden sclerose.

Hvis du vil have en fuldstændig enestående cykeloplevelse sammen med mennesker, du holder af, og samtidig gerne vil udfordre dig selv, er du havnet det helt rigtige sted. Deltag i MS BIKE, og få en cykeloplevelse ud over det sædvanlige.

MS BIKE giver dig mulighed for at prøve kræfter med cykelløbets ypperste disciplin ”ultrauniverset” på en ganske unik cykelrute igennem hele Danmark.
Ruten tager dig gennem den rå, barske og ikke mindst smukke danske natur på mere end 700 km den 27. til den 28. august 2022.

MS BIKE giver dig mulighed for at udfordre og presse dig selv og dine holdkammerater til det yderste, når I sammen cykler mere end 700 km gennem dag og nat, i sol og regn, i varme og i blæst, for jeres egen skyld, men i den grad også for sammenholdets og for vores fælles mål om en verden uden scleroseforeningen.

Hvordan I vælger at gennemføre MS BIKE er helt op til jer.

Som deltager på MS Bike bliver du en del af en cykeloplevelse, der sportsligt er en af de største udfordringer, du som cyklist kan deltage i på dansk jord. Men det er også et løb, du kan tilpasse dit og hele holdets ambitionsniveau, da det udelukkende er jer, der sætter målet for, hvordan I vil klare jer igennem ruten. Der er blot to krav; I skal nå det på maks. 30 timer, og der skal altid være mindst én fra holdet på vejen ad gangen. Gerne flere, gerne jer alle, men du har også mulighed for selv at nappe hele ruten, hvis du er en af de få rå.

Prisen, for at deltage på MS BIKE, er udelukkende sved, og formentlig en enkelt tåre eller to, når I rammer målstregen efter en cykeltur på mere end 700 kilometers kamp mod kilometerne, jer selv og til ære for alle de mennesker, der har sclerose tæt inde på livet. Ja, eventet er ganske gratis, men det betyder ikke, I vil stå tomhændet tilbage, når I triller ind over målstregen som en af Danmarks sejeste cykelmotionister. I vil nemlig have rygsækken fyldt med oplevelser og ikke mindst følelsen af, at: ’Hey, vi gjorde det!”

For I VIL gøre det. Og I vil gøre det sammen for en verden uden sclerose.

MS BIKE d. 27-28 august 2022

NYT FOR MS BIKE 2022.

Igennem årene, har mange ønsket at prøve kræfter med MS BIKE, men hvor de logistiske udfordringer har punkteret muligheden for deltagelse. Derfor vil der i år være mulighed for at deltage på dele af ruten for at udfordrer sig selv eller blot for at støtte cykelkammerater eller familie, som deltager i MS BIKE.  

 

MS BIKE 754 km   

Kør hele vejen fra Skagen til København - solo eller som hol

 

MS BIKE FLEX 

Start og slut hvor du ønsker langs hele ruten. Du vælger frit hvorfra du ønsker at starte langs ruten og hvor din MS BIKE udfordringer slutter. Du kan starte så snart første hold har passeret dit startsted.

Kør gennem hele DANMARK

Deltag som solo-rytter eller på et hold. 
Holdets størrelse er helt op til jer.

Deltag i MS BIKE og oplev nogle af Danmark smukkeste områder, som kun bliver bedre, når de opleves fra en cykel.
Ruten er 754 km og der er checkpoints undervejs, hvor det er oplagt, at man opholder sig, mens man venter på de kørende ryttere fra ens hold.
Etaperne vil være klar til download ca. 14 dage før afviklingen, og vil blive sendt til alle deltagerne, således at alle har mulighed for at finde vej gennem hele Danmark.

Tilmeldte hold 2022

Skal dit team med på listen?

@smertekrigeren
Breinholtgaard Retrieverpension
Den Umage Duo og Co.
Eryk
Karsten nielsen
Michael Hust - Ultracycling
Optimisterne
Primdahl og co ultra cycling
RATA3
Soelberg´s SUN
Søren og Holmer
Team Asferg
Team Aske
Team Cykelland
Team Falster
Team Fly - Cycling for fun
Team Hellebjerg Hawks
Team Henning
Team Niels C. Banke
Team Orry & Green Cycling Nordic
Team SEVS
Team StENbroen
Team Støttehjul
Team Tidsgrænse Solo
Team Tidsgrænsen
Team Velomads
Themsen og Simsby
thermo transit
Trend Mogensen
TT RIDERS
Two-Many

Hvor langt er du klar til at køre på 30 timer?

0 - 100 km

101 -200 km

201- 300 km

301- 400 km

401 - 500 km

+500 km

Klar på at nappe hele ruten?

Praktisk info om løbet

GPS-tracking og vejvisning

Alle hold vil inden løbets start modtage  “MS GUIDEBOG”, som indeholder al relevant information om løbets etaper, depoternes placering, åbne- og lukketider og kontaktinformation. Medbring denne i jeres følgebil, så I altid er ajour med løbets detaljer, og læs op på de lokale historier, som i passerer undervejs.
Du skal enten anvende en GPS-enhed eller en smartphone til at følge MS BIKE-ruten. Ruten fremsendes ca. 14 dage før starten.
Følgebiler får ligeledes en gps-rute for, da der gennem Danmark vil være små afvigelser i forhold til cykelruten og kørevejen.

Live-Tracking 

Holdene vil alle modtage en GPS-tracker ved startstregen. Holdets position på ruten vises på en separat side på mschallenge.dk
 

Som deltager får du:

Som deltager får alle udleveret en unik MS BIKE-trøje designet af Campione. Samtidig får du mulighed for at få tryk af dit eget holdnavn og mulighed for at sælge sponsorpladser til dine støttere.
Energiprodukter til løbet fra PurePower, aftensmad og natforplejning.  
Livetracking af din deltagelse gennem hele Danmark.
 

Overnatning før MS BIKE?

Lej et feriehus med plads op til 6 personer og få en god nats søvn før det går løs til MS BIKE.

I samarbejde med Skagen Strand Feriecenter, har vi lavet en specielaftale hvor du og dit team har mulighed for en god og billig overnatning op mod MS BIKE. Feriehusene er beliggende i Hulsig ca. 15 km syd for Skagen og pris pr. hus er kun 1.600 kr. for en nat inklusive slutrengøring, el, vand, varme, sengelinned og gratis adgang til feriecentrets øvrige faciliteter.

(260 kr. pr. person hvis I er 6 i huset - prisen er fast uanset antal personer)

 

Inspiration & Huskeliste til MS BIKE

Nedenstående guide og inspiration er kun vejledende –  tag jer god tid som hold og få koordineret hvem og hvad, I hver især tager med.

 
Tjekliste når I sidder på cyklen
GPS-enhed med downloadet rute
Mobiltelefon (medbring altid denne, hvis uheldet er ude)
Ekstra slanger
Lappegrej/pumpe
Regnfrakke
Energi i form af bar/gel/væske
Cykelhjelm (obligatorisk – ingen hjelm intet cykelløb)
Cykelhandsker
Cykelbriller
Cykellygter (meget vigtigt, da I skal køre gennem hele natten)
Ekstra cykeltrøje
Overtrækssko

 
Tjeklisten til følgebilen
Opladere til diverse enheder og telefoner
Tørt tøj til når man ikke cykler
Køle- og opbevaringskasser til tøj og forplejning
Tæpper til at holde varmen med - især om natten

Cut Off tider

For at sikre at alle får den bedst mulig service, er der sat en minimumsfart på 23 km/t, hvilket betyder, at alle er i mål inden kl. 17.

Vi har kalkuleret med gennemsnits hastigheder fra 23 – 38 km/t, så der er plads til alle, uanset niveau.
Oversigten viser forventede ankomsttider om søndagen i forhold jeres holds gennemsnits fart:

23 km/t - kl. 16:33
25 km/t - kl. 14:07
28 km/t - kl. 11:06
31 km/t - kl. 08:40
35 km/t - kl. 06:05

Følgebiler

Vælg en følgebil, hvor der er plads til de passager, som ikke er på landevejen, og hvor jeres cykler kan monteres/medtages .
Ud over at bringe jer og jeres hold frem mellem depoterne i dagstimerne, opfordrer vi alle til at køre bag jeres deltager/e, når det bliver mørkt. Både af sikkerhedsmæssige årsager og for moralsk support. Når I cykler på ruten, er det vigtigt, at I kan være selvforsynende, da der kan være langt til følge- og officials biler langs ruten. Har man uheld, defekt eller lignende, som kræver opsamling, har man to muligheder.

  1. Hurtigste løsning er at kontakte dit eget hold og få organiseret en afhentning, som også giver mulighed for, at I kan skifte til ny rytter, som så kan fortsætte på ruten.
  2. Kontakt løbsledelsen, som vil  organisere en opsamling. Dette kan dog resultere i ventetid alt efter, hvor I befinder jer på ruten, men en ting er sikkert – vi skal nok få alle med.

Forplejning

MS BIKE  og REMA 1000 har indgået et samarbejde i forhold til forplejning af deltagerne til løbet. Dermed valgfri mulighed for at sammensætte jeres egen forplejning. Hvert hold modtager op til løbet et gavekort, som kan benyttes i alle Rema1000 butikker i hele landet.
Husk, at der på lørdag aften, vil blive serveret aftensmad på et af depoterne, hvor deltagerne vil ankomme i tidsrummet 16:30 – 22:00. Her vil alle have mulighed for et varmt måltid, således at I er bedst mulig forberedt på, at køre igennem natten og frem mod mål.

Inspiration til holdindkøb kunne være:
– Formiddagssnack
– Frokost
– Eftermiddagssnack
– Aftensmad vil blive serveret efter ca. 300 km 
– Aftensnack
– Lettere natmad og ekstra energi til at komme igennem natten
– Morgenmad
– Formiddagssnack

Ofte stillede spørgsmål.


Q1) Gennemfører man løbet som stafet eller cykler man alle 700 km?
 
Man kan begge dele. Som hold, kan man fordele de +700 km mellem holdets ryttere. I bestemmer selv hvor langt og hvornår hvem kører, det er jeres samlet præstation som hold, som tæller.
  
 
Q2) Skal man skifte ved hvert checkpoint?
 
Nej – man skal blot følge ruten og gennemføre på under 30 timer
 
  
Q3) Må en rytter først tilslutte sig holdet, senere på ruten? Eksempelvis hvis en rytter bor langs ruten og alligevel ikke skal cykle hele ruten.
 
Man må gerne tilslutte sig holdet senere på ruten. Man behøver ikke stille til start i SKAGEN med de første ryttere – men vi opfordrer til, at hele holdet mødes i SKAGEN og bakker op omkring rytterne hele vejen til KØBENHAVN.
   
 
Q4) Er der krav til udstyret (cykel)?
 
Der er IKKE krav til hvilken cykel du kører på. Cyklen skal dog overholde minimumskravene til en cykel i henhold til færdselsloven. Vejene er ikke lukkede på ruten, derfor gælder normale færdselsforhold og regler.
Man SKAL bære hjelm når man cykler.
 
 
Q5) Hvad betyder ”følgebil”?
 
Vi vil rigtig gerne skabe et løb, hvor hvert hold skaber sit eget cykelhold og alt hvad det indebærer.
Dette inkluderer, at man selv er ansvarlig for:
1) Transport af cykler, ryttere og evt. servicepersonale på ruten
2) Reparation og vedligeholdelse af cykler og defekter.
 

Ses vi til MS BIKE?