fbpx

Danmarks længste cykel- og fundraising event

MS BIKE 2020 var en kæmpe oplevelse og vi selvfølgelig klar til at gøre det igen i 2021.
 
Så er du klar til på en udfordring, så saml dine cykelkammerater, venner eller kollegaer i et hold, og deltag i ultra cykelløbet MS BIKE  2021
 
700 km på max 30 timer.
 
Løbet er sportsligt en af de største udfordringer, man som cyklist kan deltage i på dansk jord. Samtidigt er det muligt for alle at deltage uanset hvilken fysisk formåen og sportslig ambition, man har.
 
Når vi skriver, at alle kan deltage, så mener vi det. I bestemmer selv hvor langt hvor langt i hver især ønsker at køre, hvad enten det er 20 km eller hele ruten på 700 km! Jo flere man er på holdet, jo større er fleksibiliteten, en ting er sikkert - alle vil blive maksimalt udfordret.
Hvordan I vælger at gennemføre MS BIKE er helt op til jer.

En ting er sikkert, det bliver en vild oplevelse og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Deltagelsen i MS BIKE er GRATIS – til gengæld håber vi, at du vil bruge en masse gode kræfter på indsamling for en verden uden sclerose. Vi ved, at der er forskel på hvor meget hver deltager kan indsamle, men vi har et ønske om at du blot gør dit bedste - hverken mere eller mindre.

Til sammenligning blev der til MS BIKE  21019 indsamlet imponerende 3.500 kr. pr. deltager, hvilket dermed også er deltagernes indsamlings mål for 2020.

700 KM GENNEM DANMARK

Deltag i MS BIKE og oplev nogle af Danmark smukkeste områder, som kun bliver bedre, når de opleves fra en cykel.

Kør som hold med fælles start fra Skagen og skiftes til at køre gennem Danmark, indtil I når målet i København. Hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer, er helt op til jer.

Oplev at køre fra Danmarks nordligste punkt ned gennem Vendsyssel ved den rå jyske Vestkyst og frem til Limfjorden, hvor turen fortsætter ned gennem Jylland og langs den Jyske højderyg helt frem til Lillebæltsbroen, som markere starten på Fyn. Inden natten er overstået er også Fyn passeret og så gælder det passage af Sjælland fra vest mod øst, før I ankommer til København og dermed målstregen for MS BIKE.

Løbet starter i SKAGEN lørdag d. 5. september, hvor alle sendes af sted kl. 09:00.

Ruten er 700+ km fordelt på 7 etaper adskilt af checkpoints, hvor det vil være oplagt, at man opholder sig, mens man venter på de kørende ryttere fra ens hold. Checkpoints er udvalgt efter ønsket om at give jer den bedst mulige natur- og kulturoplevelse gennem Danmark, som ændrer sig i takt med, at I bevæger jer gennem landet.

Etaperne vil være klar til download ca. 1 måned før afviklingen, og de vil blive sendt til alle deltagerne, således at alle har mulighed for at finde vej gennem hele Danmark.

Sæt jeres eget hold

Hvordan I vælger at gennemføre løbet, er helt op til jer. Hvad enten I vælger at køre enkeltvis på de enkelte etaper, eller om I kører sammen på udvalgte etaper. Vi anbefaler dog, at I kører sammen som ét hold på den sidste etape og dermed får I mulighed for at køre sammen i mål.

Tilmeld et hold som passer jeres behov og ønsker. Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger, og nedenstående er blot til inspiration for, hvor langt hver person på et hold skal køre, hvis man skifter mellem hvert depot, og hvor alle på holdet ønsker at køre lige langt.

HUSK – det er helt op til jer, hvor mange I ønsker at deltage, og hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer.

Når natten falder på, SKAL alle have en følgebil, som både moralsk support og som øget sikkerhed.

Ses vi til MS BIKE 2020?

 Et hold med 6 Ryttere: kør hver især 117 km

 Et hold med 5 Ryttere: kør hver især 141 km

 Et hold med 4 Ryttere: kør hver især 176 km

 Et hold med 3 Ryttere: kør hver især  234 km

 Et hold med 2 Ryttere: kør hver især 351 km

 Stil op som solo rytter: kør hele ruten alene!