MS BIKE – SYDFYN

Deltag i MS BIKE SYDFYN lørdag d. 4 maj 2019 er nu slut og vi glæder os allerede til at gøre det igen. VI er allerede gået i arbejdstøjet og glæder os til at åbne op for endnu en afvikling af MS BIKE.


Få en fantastisk cykeloplevelse med dine venner, familie eller kollegaer når vi sætter os i sadlen og kører for det fælles mål om´en verden uden sclerose.´

Første weekend i maj kommer MS BIKE gennem hele landet, og du har nu mulighed for at deltage ekstraordinært, når de lokale kræfter gennem Mogens Larsen, Susanne Ryttov og Kim barren i samarbejde med Scleroseforeningen, inviterer til en komplet cykeloplevelse.

(Læs historien om hvordan dette løb er opstået og historien om Team T)  

MS BIKE SYDFYN er for alle, uanset niveau og ambitioner og har fokus på den gode cykeloplevelse i en social ramme, ligesom alle deltagere vil ankomme til mål på samme tid så der er mulighed for at nyde hinandens selskab over en kold forfriskning og sandwich.

Løbet afvikles, som en holdkørsel, hvor du som rytter blot skal træde i pedalerne og nyde den fantastisk natur og sammen med de øvrige deltagere være med til at give sclerose baghjul.

Vælg den rute og det hold, som passer til lige netop dig. 

55 km Spodsbjerg – Diernæs
Hold 1 – gns fart 25 km/t
Hold 2 – gns fart 28 km/t
Hold 3 – gns fart 31 km/t

30 km Svendborg – Diernæs
Hold 4 – gns fart 15 km/t (for alle hæmmet af fysiske udfordringer
og alle andre der ønsker at cykle med en hastighed på ca.15 km/t i snit)
Hold 5 – gns fart 15-20 km/t (Dame senior)
Hold 6 – gns fart 20 km/t (for MTB-deltagere)
Hold 7 -gns fart 20 km/t
Hold 8 – gns fart 25 km/t

Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hver dag bliver 2 nye danskere diagnosticeres med Sclerose. Derfor er din deltagelse med til at gøre en forskel for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag – derfor sætter vi os i sadlen lørdag d. 4 maj for at give sclerose baghjul.

Løbet afvikles i hold på max 20 personer og køres som et socialt cykelløb, hvorfor der ikke er tidstagning, men fokus på den gode cykeloplevelse og fællesskabet. Starten går mellem kl 13:30 – 14:30 og det forventes at alle er i mål omkring ca. kl. 15:30.

Inkluderet i tilmeldingen:

  • ved tilmelding inden d. 7 april modtager du en unik løbstrøje, som det synlige bevis på dit engagement og deltagelse i MS BIKE SYDFYN (sponsoreret af Intersport/Sporten Svendborg)
  • Deltagelse i Cykelløbet og guides af holdkaptajner for at sikre at du får en fantastisk oplevelse
  • Sandwich og drikkevare i ved ankomsten til mål

Pris for deltagelse er 200 kr. som går til at vi sammen gir´ sclerosen baghjul. 

Ses vi i 2020.