MS JULE CHALLENGE

LØB 300 km INDEN JULEAFTEN!!!

Vi løber hver dag fra 1-24 december - datoen bestemmer hvor langt vi løber.

Vær med til at løbe Scleroseforeningens karma løb MS JULE CHALLENGE.

Hent din helt egen julekalender her 

Hvor, Hvornår og Hvordan?

Bestem selv din rute og hvornår du løber. Er ruten for lang, så del den op i flere ture eller vær en gruppe, som sammen gennemfører MS JULE CHALLENGE. Lad os se dine billeder fra din løbetur på #MSRUNJUL Et armbånd til forskel..

 

(tilmelding og deltagelse er GRATIS)

Bliv ambassadør for MS CHALLENGE ved at dele og fortælle om din JULE CHALLENGE til din familie, venner eller kollegaer. Registrer dig her på siden og modtag GRATIS de officielle MS CHALLENGE støttearmbånd, som et synlige bevis på din deltagelse og engagement.  Du kan frit videregive eller "sælge "et armbånd til personer, som ønsker at støtte dig i og vores fælles mål om en verden uden sclerose.

Hvorfor?

Sclerose er en sygdom, som vi stadig kæmper mod og som scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Du kan med din deltagelse være med til at sætte fokus på denne trælse sygdom og være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag. Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hvert år kommer der 600-700 nye tilfælde til. 2 ud af 3 tilfælde er kvinder mellem 20-40 år.
Tilmeld dig her, og modtag GRATIS den perfekte karma julegave af de officielle MS CHALLENGE armbånd.
MS RUN JULE CHALLENGE SLUTTER om
 - Kom så derude? #MSRUNJUL

Hvor simpelt kan det blive...