Hvilket LEVEL kan du nå på 14 dage?

6 niveauer baseret på virkelighedens Camps mod toppen.

Er din vinterferie også udskudt eller aflyst, så vær med på en udfordring, når MS CHALLENGE giver dig den klassiske EVEREST Udfordring

HVILKET LEVEL KAN DU NÅ PÅ 14 dage?

MS EVERST CHALLENGE Starter  lørdag d. 13  februar kl. 00.01 og Slutter    lørdag d. 27  februar  kl. 24.00

Snestorme, ekstreme minusgrader og iltmangel har vi ikke. I stedet er der masser af Corona restriktioner, mangel på socialt samvær, aflyste arrangementer og listen fortsætter... Men det er alt sammen ligegyldigt når du deltager i MS EVEREST CHALLENGE, da det kun er dig, som afgør hvordan det kommer til at gå.

Vi garanterer en vild udfordring, som nok skal få dine tanker væk fra hverdagen, når mælkesyren først begynder at ophobe sig i din krop i takt med at du forcerer de mange højdemeter.

Klar på en udfordring?

Sådan fungerer MS EVEREST

Find så mange højdemeter som muligt på dine træningsture i løbet af 14 dage, hvad enten du løber, cykler eller går, da det er dem som tæller i denne udfordring. 

Registrer og Indtast løbende dine højdemeter fra din egen tracker, hvad enten det er fra løbeuret, hometrainer eller antal højdemeter fra din bagtrappe og se hvilket LEVEL du og de øvrige deltagere er fra toppen.

Alle kommer til tops, spørgsmålet er, hvor langt oppe af bjerget startede du fra? 

Tilmelding til MS EVEREST CHALLENGE

Vær med og tag imod en vild udfordring for en verden uden sclerose.

MS EVEREST CHALLENGE er en 14 dages udfordring, som foregår i uge 7 og 8. Hvor mange højdemeter og antal af træningsture du vil bidrage til, er helt op til dig. 

Pris for deltagelse er 1 øre pr. højdemeter = 88,48 kr.

MS EVEREST CHALLENGE er et løb for alle med trang til en stor udfordring og ønsket om at være med til at gøre en forskel for en verden uden sclerose. Derfor vil du efter oprettelse også automatisk få tildelt en egenindsamling, hvor du også overfører dit tilmeldingsgebyr. 

Hvis du indsamler mere end 500 kr. sender vi dig det unikke MS EVEREST CHALLENGE trofæ, (den top fede mug) som et synligt bevis for din støtte og engagement for en verden uden sclerose.

MS EVEREST CHALLENGE tilmelding indeholder

  • Virtuelt startnummer
  • Mulighed for upload af data til offentligt leaderboard
  • Nyhedsfeed angående din og de øvriges deltagelse via sms og mail
  • Facebook badges for hvert level du når
  • Finisher diplom
  • Mulighed for at fingrene i det eksklusive MS EVEREST CHALLENGE trofæ, som sendes hjem til dig, hvis du indsamler mere end 500 kr. på din egenindsamling.

Du finder alle deltagernes indsamling her: https://indsamling.scleroseforeningen.dk/events/ms-run-everest

MS EVEREST CHALLENGE Slutter om

Hvorfor indsamling til sclerose…

Sclerose er en sygdom, som vi stadig kæmper mod og som Scleroseforeningen ikke kan vinde alene. Din støtte er derfor et vigtigt skridt mod målet – at få bugt med sclerose! Indtil forskerne har fundet kuren mod sclerose, kan du med din deltagelse, støtte og forbedre tilværelsen for de ca. 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag. Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hvert år kommer der 600-700 nye tilfælde til. 2 ud af 3 tilfælde er kvinder mellem 20-40 år.

Derfor er din deltagelse med til at gøre en forskel.

Leaderboard opdateres kl 12. og kl. 24