MS BIKE

+700 KM GENNEM DANMARK

Deltag i MS BIKE og oplev nogle af Danmark smukkeste områder, som kun bliver bedre, når de opleves fra en cykel.

Kør som hold med fælles start fra Skagen og skiftes til at køre gennem Danmark, indtil I når målet i København. Hvordan I ønsker at dele ruten op imellem jer, er helt op til jer.

Oplev at køre fra Danmarks nordligste punkt ned gennem Vendsyssel ved den rå jyske Vestkyst og frem til Limfjorden, hvor turen fortsætter ned gennem Jylland og langs den Jyske højderyg helt frem til Lillebæltsbroen, som markere starten på Fyn. Inden natten er overstået er også Fyn passeret og så gælder det passage af Sjælland fra vest mod øst, før I ankommer til København og dermed målstregen for MS BIKE.

Løbet starter i SKAGEN lørdag d. 28 august, hvor alle sendes af sted kl. 09:00.

Ruten er +700 km fordelt på 7 etaper adskilt af checkpoints, hvor det vil være oplagt, at man opholder sig, mens man venter på de kørende ryttere fra ens hold. Checkpoints er udvalgt efter ønsket om at give jer den bedst mulige natur- og kulturoplevelse gennem Danmark, som ændrer sig i takt med, at I bevæger jer gennem landet.

Etaperne vil være klar til download ca. 1 måned før afviklingen, og de vil blive sendt til alle deltagerne, således at alle har mulighed for at finde vej gennem hele Danmark.

Tid

Starten går kl. 09.00 fra Skagen.

Lokation

Skagen - København

Program

  • +700 km fordelt på 7 etaper